Ria Pool Meeuwsen

ria pool meeuwsen
Ria Pool Meeuwsen

Ik ben secretaris van de stichting.

Iedereen verlangt naar grond onder z’n voeten, letterlijk en figuurlijk. Een basisgevoel van veiligheid. Dat merk ik dagelijks als ik als coach/counselor mensen begeleid op werk- en levensvragen. Dat je daarvoor soms moet vluchten werd mij vorig jaar duidelijk. DelftseBuur is voortgekomen uit de trieste zomer van 2015. Sindsdien coördineer ik als vrijwilliger dit buddynetwerk van 'goede buren'. Niet lang na de start hoorde ik de eerste verhalen over verscheurde gezinnen. Hun hopeloosheid raakte mij. Met SGVD overstijgen we grenzen en dragen we bij aan een gezamenlijke toekomst, aan stevige grond voor oud en jong. 

SGVD kan niet de wereld redden, maar draagt wel bij aan een gezonde samenleving, aan kwaliteit van leven. Daar ben ik van overtuigd. En daarom geef ik een deel van mijn vrije tijd aan het bewerkstelligen van herenigingen van gezinnen. Ieder mens heeft de verantwoordelijkheid voor het bewerken van zijn eigen grond; soms is een beetje kunstmest gewenst.